Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Festsange og festtaler laves med sikker hånd.

Mit navn er Stig Buus Nielsen jeg er født den 21. oktober 1952. Er altså på den rigtige side af 60. Jeg har efter en handelsuddannelse drevet egen restauration i 18 år. I denne periode har mit liv været fyldt med musik. Både som aktiv og passiv nydende. Jeg har arrangeret en del koncerter med en stor del af den danske musikbranches topnavne. Har i hele denne periode lavet festsange on and off.

Min fritid har nærmest bestået af sport og sport og sport og sport (idiot!?) – hvilket min kone selvfølgelig har været glad for. Jeg har dyrket mange sportsgrene selv – men nu dyrker jeg det meste foran TV-skærmen.

Jeg har skrevet sange og taler i mange år. Først da jeg som ung (i tyverne) fik smag for det – men igen ved det fyldte 40. år – fik jeg mere tid og begyndte derfor igen at skrive. Festsange har jeg faktisk lavet i rigtig mange år.

Sjove festsange og festtaler er mit speciale. Jeg sætter mig ind i den tekst du sender. Er der ikke direkte sjove episoder, ja så er det min opgave at skrive nogle sjove vendinger, så festsangen får den kant af humor, der gør, at folk vil huske festsangen som ærende sjov, god og personlig!

Stig Buus Nielsen

Stig Buus Nielsen

Jeg elsker at lege med det danske sprog og det er én af grundene til, at jeg skriver. At jeg samtidig kan tjene en skilling på det – gør ikke noget. Du er altid velkommen til at kontakte mig – også pr. telefon 2422 1770 og få en snak om en eventuel sang eller tale. Hvis du søger noget helt specielt, som kan være svært at beskrive i en mail. som du synes er vigtige, ja så ringer du bare.

Kig lidt omkring på siderne og se, hvad jeg kan tilbyde af festtaler og festsange. Derefter er du meget velkommen til at sende mig en mail.

Festsange og festtaler til enhver lejlighed. Håber vi snakkes ved.

Stig Buus Nielsen