Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Hvordan skriver man gode festsange?

Jeg bestræber mig på at lave sjove festsange til alle, der henvender sig. Det gør jeg ud fra de oplysninger jeg får fra dig. Stikord - fortællinger - sjove episoder - ja du ved bedst selv, hvad du vil have med i festsangen. Det skal være dine ord - dine oplevelser med "offeret", der skal med i sangen.

Jeg gennemlæser det fremsendte og vil kontakte dig, hvis jeg har spørgsmål til det fremsendte. Du vælger en melodi, du synes er god til sangen og jeg går i gang. Når jeg har lavet sangen, sender jeg den til dig og du kan synge den og se, om jeg har ramt det du søgte.

Når jeg laver sjove festsange, ja så er sangen først færdig, når du har godkendt den.

Jeg hælder ikke bare vers ud af ærmerne, men tænker på, hvordan kunden og "offeret" får den bedste oplevelse. Jeg kan sagtens lave et vers på 20 minutter, men så får jeg måske ikke det finurlige eller den sjove kant med. Så bliver mit vers "almindeligt" og måske ikke så sjovt som man netop ønsker sig, når man laver gode festsange.

Jeg bestræber mig på, at det enkelte vers bliver finurligt eller underfundigt. Det kan være med ironi eller sjove vendinger, at jeg laver sjove festsange.

Hvordan skriver man den gode festsange ??

Hvis jeg går i stå, vil jeg hellere gå fra et vers og gruble lidt - for så at vende tilbage når der kommer den helt rigtige ide og det omtalte vers bliver som jeg og forhåbentlig kunden ønsker det. Jeg beregner normalt 3 dage på at lave en sang.

Mine kvaliteter som tekstforfatter skal jeg nok lade andre om at vurdere. (Se referencer).

Men dog må jeg konstatere, at rigtig mange vender tilbage igen og igen. Jeg ved godt, at det er noget man ikke må sige, men jeg gør det alligevel:

Jeg er rigtig god til at skrive festtaler, bryllupstaler og sjove festsange. Prøv selv.