Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Bryllupstaler - Kontakt mig for en uforglemmelig tale til brylluppet.

I forbindelse med afholdelse af  bryllup – hører det sig jo til, at brudgommen – må lette numsen og tage sig sammen – og holde en bryllupstale til bruden. (Eller måske vil bruden også overraske med et par bevingede ord).

Mange har svært ved at holde bryllupstaler, også selv om de er vant til at tale til store forsamlinger. Som revyforfatter er jeg vant til at skrive sjove monologer, og det er jo i virkeligheden en monolog, der skal fremføres.

Alle bryllupstaler er personlige og lavet ud fra de oplysninger, som jeg modtager. Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg laver sjove festtaler og  de alvorlige/sentimentale taler laves måske med et glimt i øjet. En anden måde at fremføre en festtale på, er - at få den lavet på vers, ligesom i en sjov festsang. Det gør mange mere rolige, når de skal holde festtalen. Er den på vers, ja så har de noget at støtte sig op af. Gode rim, der underbygger din tekst, ja så er den hjemme. Jeg har fået mange tilbagemeldinger –  om, hvor stor en succes det blev. Se blot under referencer.

Bryllupstaler skrives af erfaren tekstforfatter

Godt gået – god tale – og klap på skulderen resten af aftenen. Den vej igennem har jeg fået mange nye kunder – på anbefalinger, men man kan jo aldrig få for meget at lave.

At mange er bange for at holde en bryllupstale, skyldes ofte, at de ikke har de rigtige ord. Hvis først man har publikum i sin hule hånd – vil man nyde, at stå der. Hvis du/I er interesseret eller blot blevet nysgerrige, er I meget velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål. Jeg er med på den værste og lidt skøre ideer modtages med kyshånd. Vi er jo alle forskellige og din måde at fremføre festtalen på, ja det er den rigtige måde - for dig!

Sjove festsange bliver ofte brugt, hvis man ikke lige formår at holde talen. Det er da også en fin måde at gøre det på!!. Men festtaler er nu noget ganske særligt og helt personligt.