Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Bryllupstaler - Kontakt mig for en uforglemmelig tale til brylluppet. Teksten der passer til dig.

Men hvad er en god bryllupstale tekst? - Det er meget individuelt og derfor starter jeg ikke på festtalen, før vi sammen har gennemgået de stikord - de historier og måske dumheder som du har skrevet lidt om. Sammen gennemgår vi det, du har sendt til mig og på den måde, får vi lagt stilen sammen. For det skal være dine ord, vi bruger mest - så opnår vi en god bryllupstale tekst.

I forbindelse med afholdelse af  bryllup – hører det sig jo til, at brudgommen – må lette numsen og tage sig sammen – og holde en bryllupstale til bruden. (Eller måske vil bruden også overraske med et par bevingede ord).

Mange har svært ved at holde bryllupstaler, også selv om de er vant til at tale til store forsamlinger. Som revyforfatter er jeg vant til at skrive sjove monologer, og det er jo i virkeligheden en monolog, der skal fremføres.

Hvis du har den rigtige tekst, er nervøsiteten meget lille og de, der er nervøse for at holde en tale med kun dig og offeret i centrum, finder en sikker måde at slippe i gennem det på. For en er der noget, der kan gøre en fest ekstra festlig, ja det er en sjov, munter og måske drilagtig festtale. Dog krydret med den alvor, som jo følger med. Altså alvoren.

Sjove festsange kan så bruges som et ekstra muntert indslag til denne skønne fest. Så slår vi to fluer med et smæk.

Alle bryllupstaler er personlige og lavet ud fra de oplysninger, som jeg modtager. Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg laver sjove festtaler og  de alvorlige/sentimentale taler laves måske med et glimt i øjet. En anden måde at fremføre en festtale på, er - at få den lavet på vers, ligesom i en sjov festsang. Det gør mange mere rolige, når de skal holde festtalen. Er den på vers, ja så har de noget at støtte sig op af. Gode rim, der underbygger din tekst, ja så er den hjemme. Jeg har fået mange tilbagemeldinger –  om, hvor stor en succes det blev. Se blot under referencer.

Bryllupstaler skrives af erfaren tekstforfatter

Godt gået – god tale – og klap på skulderen resten af aftenen. Den vej igennem har jeg fået mange nye kunder – på anbefalinger, men man kan jo aldrig få for meget at lave.

At mange er bange for at holde en bryllupstale, skyldes ofte, at de ikke har de rigtige ord. Hvis først man har publikum i sin hule hånd – vil man nyde, at stå der. Hvis du/I er interesseret eller blot blevet nysgerrige, er I meget velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål. Jeg er med på den værste og lidt skøre ideer modtages med kyshånd. Vi er jo alle forskellige og din måde at fremføre festtalen på, ja det er den rigtige måde - for dig!

Sjove festsange bliver ofte brugt, hvis man ikke lige formår at holde talen. Det er da også en fin måde at gøre det på!!. Men festtaler er nu noget ganske særligt og helt personligt. En bryllupstale med grin, latter og måske en lille tåre, ja det er da sødt.