Thomas Eje

 

Sjove festsange til festlige lejligheder.

Er du også til sjove festsange, ja så skal jeg nok få skrevet den, således at både du og festens hovedperson bliver glade og tilfredse, og gerne med et smil på læben. Sjove festsange hældes ikke bare ud af ærmerne. Jeg gennemgår de ord jeg får fremsendt af mine kunder. Derefter går jeg i gang. Seriøst og alvorligt - selv om det er sjove festsange. Humor skal tages alvorligt!

Sjove festsange til konfirmation.

Til enhver konfirmation hører ud over de skønne gaver også en festsang eller måske endda flere. En konfirmationsfest er indgangen til voksenlivet, siger man. Er det nu også rigtigt. Hvis man laver sjove festsange som jeg. Ja, så bruger jeg i stor udstrækning humoren. Jeg laver en rød tråd i den forhåbentlig sjove festsang til konfirmanden. Her kan jeg godt ”vende” den lidt om. Bliver man nu også voksen sådan bare på en dag? Ikke altid og den Nikolaj eller Emilia som vi havde i går, ja det er da også den samme person, som vi gerne vil fortsætte med at have. ”Du” er stadig den samme – måske lidt rigere – men du er den vi elsker og den som vi alle holder af. At konfirmanden så faktisk stille og roligt BLIVER ældre, ja det ved vi og det er kun godt. Min erfaring er, at hvis man vender tingene lidt på hovedet, ja så er det en sjov festsang, der kommer ud af det.

Sjove sange med navne.

Når jeg laver sjove festsange, ja så er det samtidig en personlig festsang. Personlig på den måde, at den er skrevet ud fra de oplysninger, som jeg får fra dig. Navnet vil fremgå tydeligt. Også eventuelle øgenavne/kælenavne. Du skriver lidt om de ting, du kunne ønske dig at få med i festsangen. Det kan være ganske almindelig hverdagsting. Noget som de andre gæster kan nikke genkendende til. Måske en dum vane offeret har. Eller noget så banalt som mandens store, alt for store interesse for sport. Eller mangel på samme. Ingen er i tvivl om, at du har fået lavet festsangen til ham/hende, idet navne – også f.eks. moster Jenny eller onkel Erik også fremgår i mine festsange.

Sjove sange til runde fødselsdage.

Til runde fødselsdage er en festsang noget, der kan give et grin. Fødselaren har en alder, der gør, at vedkomne har oplevet meget og derfor måske også lavet dejlige dumme ting. Sådanne ”hovsa ting” som er gode at få med, når man laver sjove festsange. Du ved selv, hvor meget fødselaren kan tåle. Jo mere vi kan drille – jo bedre.

Sangtekster og festsange.

Gode festsange skal have en god kombination af sangteksten og melodien. Således, at man får den perfekte sammen støbte festsang.

Sjove festsange skrives til dig - hurtigt og nemt.

For at skrive sjove festsange, skal jeg have oplysninger om festens midtpunkt - se siden processen - som beskriver, hvordan vi kommer i gang og ikke mindst - ender med en god festsang!

Men kort fortalt, ja så sender du de oplysninger, du mener kunne være gode at få med i festsangen. Er det til en konfirmand, ja så har du sikkert et eller andet på vedkommende. Noget vi kærligt kan drille med. Sport - shopping gen - venner - skole - gameraften/nat - fodbold - håndbold - ferierejser - spejder - piger - drenge - ja der er nok at tage af. Bare tag det fra en ende og skriv. Ikke en roman - så hellere noget kort fortalt f.eks. sjove episoder - eller konfirmanden har dummet sig eller lavet skæg med andre. Måske i stikords form eller korte sætninger. Inden jeg starter vil jeg kontakte dig - og er der noget jeg ikke forstår, ja så spørger jeg ind til det. På den måde kan vi sammen lægge stilen. På den måde bliver festsangen også mere personlig.

Sjove festsange nu hvor Coronaåbningen er i gang.

Nu er Coronaåbningen i gang, Danmark bliver normaliseret. Det skal fejres. F.eks. med en konfirmationsfest - ja vælg selv. Nu skal vi feste lidt oven på denne lange tørke. Festen skal naturligvis indeholde en sjov festsang. Henvend dig trygt og jeg vil lave den, så du og offeret bliver glade. Lad os krydre disse fester, der nu må afholdes med lidt fællessang som IKKE synges alene - nej den synges sammen med de andre gæster og den er lavet til selve konfirmanden og den synges bare lige fra hjertet.

Få skrevet en sang af en professionel, så alle bliver tilfredse. Sjov takkesang fra konfirmanden kunne også være en elegant ide. Takkesang konfirmation, er meget brugt. Så slipper konfirmanden, at holde tale men hiver den hjem, med en god sang.

Få skrevet en sjov festsang.

At få skrevet en sang hører sig til, både til konfirmationer og fødselsdage. Bryllupper ikke at forglemme. Så er du klar, ja så er jeg også klar. Sjove festsange der rimer og indeholder sjove vendinger, er mit kendetegn.

Sange der ikke rimer.

En herlig sjov festsang må gerne være en griner. En festsang der fortæller lidt om personen, der skal fejres. Man kan lave lidt skæg med fødselaren og gæsterne ved at lave en festsang, der ikke rimer. Eller man kan lave en festsang, hvor første vers er helt perfekt og det andet har lige en krølle, hvor den halter lidt. Det tredje vers bliver lidt ”værre”  - og det sidste vers bliver for at sige det mildt. SVÆR AT SYNGE.

Jeg har lavet adskillige af den type og først sent i sangen, opdager de, at den faktisk er lavet specielt på den måde. Med vilje. Gæsterne kan virkelig synge sådanne sange. Morsomt at høre hvor meget de kæmper for at få hevet festsangen i land. (Hjælpe den arme forfatter, der har siddet og bikset med det - uden synderligt held).

Sjove sangtekster på dansk.

Dette laves efter dine ønsker. Engelske kan laves - dog efter aftale. Men danske sangtekster er og bliver midtpunktet under festen. En god festsang giver smil og glæde. Både til offeret samt gæsterne.

Sjove festsange forfattes til festlige lejligheder

Sjove sange om at blive gammel.

Festsange skal der til, når vi runder det skarpe hjørne. Når man bliver gammel. En person med livserfaring skal drilles og grænserne er vidde. Du ved selv, hvor langt, vi kan gå. Vi vil selvfølgelig ikke drille med, at han ikke kan huske på grund af hans alder.

Vi vil heller ikke drille ham med, at han har problemer med hukommelsen. Vi vil da bare lave en af de rigtig sjove festsange. Ud fra de stikord du sender.

Morsomme sange.

Til en festlig begivenhed må der meget gerne være en sjov festsang. Det synes jeg naturligvis. Men vær sikker på at den person, vi fejrer også vil blive glad for en sådan festsang. Den kan vi lave med respekt, vi kan drille, vi kan lave den morsom krydret med lidt alvor. Det bestemmer du. Det vil jeg kunne se ud fra de stikord, du sender. Humor tages alvorligt.

Sjove sange med sukker knalder.

Ja en festsang om/med sukkerknalder, ja det er nemt og ligetil at lave. Det kan være skægt og rigtig underholdende. Også andre ”mærkelige ting”  kan man bruge for at lave festsangen sjov. Ballon og pose man skal puste op – og knalde som en hyldest. Ja der er mange muligheder.

Har du en helt anden ide, ja så er du meget velkommen til at henvende dig.

 

Sange hvor man skal rejse sig op.

Skal vi have en sød og sjov festsang og så samtidig lave lidt skæg?. Som overskriften antyder, ja så kan man jo rejse sig op. Det kan være under hele festsangen. Men måske endnu sjovere, så rejser man sig op, når en bestemt linje synges. Måske man laver det så damerne rejser sig op til en bestemt linje og mændene rejser sig op til en anden. Måske vi laver den i en hurtig version, så motionen samtidig bliver et emne.

Morsomme sange.

Morsomme festsange er jo det samme som sjove festsange. Eller?? Hvordan definerer man egentlig morsom - sjov?. Når jeg laver sjove festsange, ja så er de forhåbentlig også morsomme. Så mon ikke det er lidt i samme boldgade. Det vigtigste for mig, er at lave en festsang som alle synes er morsom - nå ja eller en sjov festsang. Du bestemmer indholdet af teksten. Det er hovedformålet, når jeg laver sjove festsange. Så er det DIN festsang.

Vidste du at jeg også er behjælpelig med festtaler, bryllupstaler og revytekster. Kontakt mig gerne for tilbud