Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Festtaler til enhver lejlighed.

 

Festtaler laver jeg ud fra dine stikord. Vi taler sammen om det fremsendte, så vi sammen lægger stilen. Det skal være dine ord. der kommer ud!!

Jeg laver festtaler til mange forskellige formål. Konfirmationer er naturligt og meget brugt. - Bryllupstaler er et hit men også mange andre typer af taler, laver jeg. Runde fødselsdage kommer vi ikke uden om.  Konfirmation som nævnt – kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup for blot at nævne nogle. Men når du nu er på denne side, ja så ved du allerede, hvad du skal holde tale om.

Når jeg laver en festtale, ja så er det naturligvis ud fra de stikord og oplysninger jeg får fra dig. Talen skal være så personlig som muligt. Hvis jeg mangler lidt humor fordi brudeparret måske er for pæne og ikke laver noget, hvor de dummer sig eller kommer lidt galt afsted, ja så er det min opgave at lave nogle sjove sætninger. Kort og godt at lægge lidt humor der passer til dem - ind i talen. Min lidt krøllede hjerne elsker at lave både de helt almindelig taler men også de lidt skæve festtaler.

Er man ikke til festtaler. Magter man ikke lige, at holde en sådan, ja så er sjove festsange måske et alternativ til en festtale.

Jeg har lige haft opgaver for R4dio 4 - 24-7´s efterfølger. Her lavede jeg Jonas Eikens tale om. NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS. Talen som han fik hug for fordi den var kritisk mod især Mette Frederiksen men også hele Skandinavens politiske ledere. Jeg brugte samme ord men lavede den så den rimede, altså på vers for at vise, at selv om man har et budskab, ja så kan det gøres på flere måder. Om mit blev bedre skal jeg være usagt, men det indeholdte måske lidt grin og selv om ordene blev sagt - ja så blev de sagt på en anden måde. En måde, hvor man kan HØRE budskabet men på en mere lødig måde.

Jeg får ofte at vide, at jeg er god til at lave festtaler. 
Ofte laver jeg taler til folk, der tit står foran mange mennesker for at holde tale eller foredrag. Men denne fest – uha!!  - Det går ikke.

Der er nerver på. Hvad skal jeg sige og sådan kører den. Det er her jeg kommer ind. Jeg står udenfor og kan se det hele fra en anden vinkel.

Som jeg tit siger – når du står foran de 300 mennesker i den og den hal eller i et auditorium, ja så ved du, hvad du taler om. Det er måske arbejdsrelateret. Du er ikke i tvivl om, hvad du skal sige.

Derfor laver jeg en festtale som du selv kan stå inde for. En tale som du kan genkende dig selv i. Dine ord og dine vendinger. Du har skrevet tale (stikord/og tekst) - men jeg har bare rette til. Jeg har i denne forbindelse intet behov for at få anerkendelse fra gæsterne. Bare jeg får det fra dig, der holder festtalen.

Det med følelser og lignende bliver mere naturligt, når jeg blander noget sjovt sammen med det. Hvis du også kan grine af talen ja så kan du også stå inde for den og derved ved du hvad du skal sige - og eventuel nervøsitet er væk - eller er kun ganske lidt til stede.

Her til festen laver jeg en festtale. Det er mig, der laver den sjov. Det er mig der får det alvorlige med og jeg elsker, hvis jeg får lov at bruge hele registeret – og derved opnå både grin og rørte tårer. Alt sammen ud fra dine oplysninger. Så det bliver din tale.

Festtaler til enhver lejlighed

Hvis du ønsker en tale er du meget velkommen til at sende oplysninger til mig. 
Jeg er klar og hvis der er nogle spørgsmål vedrørende de fremsendte oplysninger, ja så ringer jeg til dig og vi finder sammen ud af det. Læs mere om processen. Jeg elsker hvis "ordet er frit" - (jeg skriver selvfølgelig ikke noget vulgært) for så kan jeg rigtig udfolde mig. Min før omtalte, krøllede hjerne kan komme i fuldt flor! Sjove hændelser om offeret skal med og hvis det kniber med at finde på noget - så tro mig - så skal jeg nok finde på noget, der sammen med din tekst, kommer til at blive den perfekte tale.

Som nævnt vil jeg ringe til dig, når jeg har funderet lidt og tænkt over sagerne. så vil jeg ringe og vi får en lille snak.

Samtidig kan vi også få lagt stilen i talen. Skal den være alvorlig, sjov, en griner eller lidt blandet. Der bestemmer du. Du ved, hvad ofret synes om.

Jeg laver mange taler på vers. Mange synes, at det er lettere at fremføre en sådan. Denne stil er meget populær, specielt hvis man er lidt nervøs for at holde talen. Så falder det lettere at fremføre den, når den er skrevet på vers med sjove rim. Skal du have skrevet sjove festsange, bryllupstaler eller revytekster, så hjælper jeg også med det.

Husk – jeg tager humor alvorligt!