Thomas Eje synes godt om festtale.dk sange

Foredrag om dansk humor.

Dette "show" om dansk humor varer omkring en time og jeg vil komme lidt rundt i den morsomme del af det danske sprog. Det er ikke et "stand up" show, men det kan skyldes, at jeg sidder ned.

 

 

Jeg vil komme lidt omkring med personer som Thomas Eje, Anders Mattesen, Johannes Møllehave, Piet Hein og mange flere. Disse personer vil jeg citere og fortælle lidt om deres gode værker. Men mine egne anekdoter er dog det, der er det mest gennemgående.

Jeg kan opleve ting bare ved at gå på gaden. Se det sjove i mange ting. Det er den slags genkendeligheder jeg bruger. Oplevelser som mange kan genkende.

Min erfaring i at lave gode og muntre festtaler og i min egenskab som forfatter til sjove festsange gør, at humoren er i højsæde og den logiske humor, der opstår i hverdagen, ja den bruger jeg til sjove festsange - festtaler og dette foredrag.

 

Jeg vil fortælle anekdoter. Jeg vil fortælle om de hverdagsting som man kan opleve og som kan udløse en latter, også selv om man oplever den alene gående på gaden eller måske i en forretning. Episoder i hverdagen som bare er sjove.

Revytekster

Jeg kalder mit foredrag:

Humor kan også være sjovt - Så vidt jeg husker.

At jeg er i en moden alder og måske ikke husker så godt, som da jeg var 40 år, ja det kan da godt være. Så det er måske derfra titlen kommer. Forvent ikke vittigheder fra min side. Der kan måske falde en enkelt af, men tilhørere er velkomne til også at blande sig og komme med en vittighed eller fortælle en lille anekdote fra det virkelige liv. så vi måske kan hygge os sammen. Alt sammen krydret med forhåbentligt en del latter. Hvis der kommer indspark, lytter jeg og vi får måske en dialog ellers fortsætter jeg bare med det, jeg har gang i.

 

Skal du have skrevet sjove festsange eller en god og morsom festtale, så klarer jeg også det.